AYKUT DAVUT ÖKTEM İLE YÜKSELİŞ KOLEJİ FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü tarz yaratmaya, farkını göstermeye canla başla eğitime ne kadar faydalı olduğunu kanıtlamaya ve ileri taşımaya devam ediyor.
Yükseliş Koleji bugün artık memleketimizin okulu oldu.
Buna en yakın örnek verecek olursak; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi geçit töreninde Yükseliş Koleji Flarmoni Orkestrası ve Yükseliş Bandosu damgasını vurdu.
Uzun uğraşların azmin ve sonucunda kurulan Flarmoni Orkestrası ve Bando geçit töreninin başından sonuna kadar tüm okulların geçişlerinde birbirinden değerli öğrenci ve öğretmenler orkestasıyla protokolün, askeri erkanın ve halkımızın gönlünü kazandı.
Yükseliş Kolejinin bu seviyeye gelmesinde, eğitimin, yaratıcılığın bu denli rol almasında kurucu hayırsever iş insanı Nuri Üysen ve onun güvenle emanet ettiği Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem var.
Aykut Davut Öktem, her anlamda kendini yetiştirmiş, eğitimle yatıp kalkan, varını yoğunu kurumu daha iyi yerlere gelmesi için koyan bir eğitim duayeni..
Öğretmenlik gibi kutsal mesleğin tüm etik değerlerini taşıyan, bunun yanı sıra ekip ruhunu önemseyerek ‘Biz Olmalıyız’ şiarını kendine ilke edinen ender eğitimcimizdir..
Her zaman ilham olan Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Hatay’da eğitime farklı bir konsept getirdi.
Yenilikçi, her zaman atılım içinde olan, eğitim için dikilen her fidana hayat veren, yeşerten bir ruh ve anlayışla hareket eden Öktem’in bu çabası ve gayreti, bugün bu güzellikleri ortaya çıkardı.
Başarı merdivenlerini, kendisi gibi aynı anlayışı benimseyen ekibi ile çıktı.
Kendine inanan ve güvenen insanların gönlünü gerek kişiliği ile gerekse de yaptıkları tüm Türkiye’ye örnek olacak çalışmalarla kazandı.
Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir.. Başarı emeğin alınterinin eğitim için atılan her kilometre taşının getirisidir.
Aykut hocamız gibi nice değerlerin yetişmesi, gelecekteki güzel Türkiyemizin planlanması, aydınlık ve pırıl pırıl gençlerimizin yetişmesine vesile olacaktır.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>