Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi “Erdem 2021 Proje Sınıfı”na anlamlı açılış

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi Erdem 2021 “Bir dil bir insan diller sınıfı bir insan projesi” sınıf açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen Erdem 2021 proje sınıf açılış törenine Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu ve protokol mensupları katılım gösterdi. Konukları sıcak bir ilgiyle karşılayan Okul Müdürü Hüseyin Fırtına, katılımlarından ötürü protokol mensuplarına teşekkür etti.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren ve proje hakkında bilgiler veren Proje Koordinatörü ve Psikolojik Danışman Gamze Gülnihar, başta Okul Müdürü Hüseyin Fırtına, Müdür Yardımcısı Elif Esin ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, Türk ve Suriyeli öğrencilerin kaynaşması, dilin birleştirici ve bütünleştirici gücü parolasıyla projenin hayata geçirildiğine dikkat çekti. Proje Koordinatörü Gamze Gülnihar, açıklamalarının devamında “İçinde bulunduğumuz sınıf boş bir sınıftı. Duvarlarını boyadık, sonra kitaplık ve afişlerle duvarları süsledik. Kitaplığımızı İngilizce ve Arapça eserlerle donattık. Okuma köşemizi koltuk ve raflarla tamamladık. Bu sayede öğrencilerimizin eğitsel oyunları oynamalarını sağladık.” şeklinde görüş ortaya koydu. Konuşmaların ardından proje sınıfının açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından katılımcılar proje hakkında bilgiler aldılar.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>