İskenderun’da Yunus polislerin katkıları ile Şehit Ömer Vanlı adına kütüphane açıldı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

1988 Yılında Tunceli ilinde görev yaptığı sırada şehit olan Özel Harekat Polisi Ömer Vanlı adına memleketi Hatay’ın İskenderun ilçesinde kütüphane açıldı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli motorize yunus polislerinin katkıları ile Şehit polis memuru Ömer Vanlı’nın adını yaşatmak için İskenderun Bekbele ilkokulunda yeni bir kütüphane yaptırıldı. Şehit Polis Memuru Ömer Vanlı’nın yolundan giderek babası gibi polis olan ve İskenderun’da görev yapan Ömer Faruk Vanlı ve Yunus timinde çalışan polislerin katkıları il yaptırılan kütüphanenin açılış töreni duygusal anlara sahne oldu. Bekbele İlkokulunda düzenlenen törene Şehit Eren Bülbül korumak isterken Şehit olan Astsubay Ferhat Gedik’in eşi Cemile Gedik’te katılarak destek verdi. Kütüphanenin açılış töreninde konuşan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş Şehit olan polisimizin evladı bizimle birlikte görev yapıyor. Bugün çalışma arkadaşlarımla bir kez daha gurur duydum, çünkü şehitlerine her daim sahip çıkıyorlar ve onun adının yaşaması için de çok gayret gösterdiler. Kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Törende emniyet müdürü Nevzat Güneş şehit polisin eşi ve oğluna şehidin resminin olduğu bir porte hatırası takdim etti.
Kütüphanenin açılışına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ,İlçe Milli eğitim Müdürü Ali Haytaz, İlçe Jandarma komutanı Yusuf Yıldırım, Sahil Güvenlik komutanı Oğuz Emre Çiçek, okul Müdürü Ömer Osman Çolak, mahalle muhtarları ve Şehit polisin ailesi katıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>