11 Yaşında Fırçasıyla Tablolara Hayat Veriyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Tüm Dünya Bu Küçük Ressamı Konuşacak
Ahmet Bartu Taner, 11 yaşında ilk resim sergisini açmanın gururunu yaşadı. İlk resim yapmaya 4 yaşında televizyonda gördüğü çizgi film karakterlerine bakarak çizmeye başladı.
Ahmet Bartu Taner, bir dönem karakalem çalıştıktan sonra ilk yağlı boya tablosunu 2018 yılında öğretmeni Selahattin Solak ile başladı.
Yelkenin sesi, Zambak, Beyaz Yalı ve Atatürk Kocatepe’de gibi birçok yağlı boya tablosu bulunan Ahmet Bartu Taner, çalışmalarında doğa ve insan figürlerine yer veriyor. Ahmet Bartu Taner Selahattin hoca’nın resim atölyesinin ardından 5 yıldır Neşeli fırçalar resim atölyesinde özverisiyle çalışmalarına devam etti.
Ahmet Bartu, bir tabloyu yaklaşık 6-7 ay gibi bir zamanda tamamladığını söylüyor.
Akademik başarısıyla öğretmenlerinin takdirini toplayan ve arkadaşları tarafından da çok sevilen Ahmet Bartu Taner çalışmalarına devam ederek, gelecekte en büyük hedefi dünyaca ünlü bir ressam olarak resimlerini ülke dışına tanıtmak olduğunu belirtiyor.
Evinde resim atölyesine kapanarak fırçasıyla harikalar yaratan Taner, ailesinden de büyük destek görüyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>