BELEN BELEDİYE BAŞKANI GÜL VE MHP iLÇE BAŞKANI BOZKURT iLE ÇELiK-iŞ SENDIKASINA ZiYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı ibrahim GÜL, MHP iskenderun ilçe Turan BIZKURT ,iskenderun zBelediye Başkan yardımcısı Ahmet KESKiN,Ülkü ocakları Başkanı Cihan AKYUREKOĞLU ,MHP kadın kolları başkanı Fatma KAYA ile birlikte çelik-iş sendikası iskenderun şubebaşkanliğini ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı ibrahim GÜL ve beraberindeki heyetle birlikte İSDEMİR, MMK, Yolbulan, Ekinciler gibi bölgemizde faaliyet gösteren firmalarda örgütlü bulunan ve metal işçisinin yanında dimdik duran, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığına, yaptığı ziyarette ; İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Yönetim Kurulu Üyelerini sendika binasında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini belirttiler.
MHP VE ÜLKÜCÜLER IŞÇILERLE BERABER OLMUŞTUR……
Belen Belediye Başkanı ibrahim GÜL ve beraberindeki ülkücü heyetle birlikte ÖZÇELIK–İŞ Sendikasının yeni seçilen BAŞKANI Mehmet GÜNGÖR ve yönetimine yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde yaptığı konuşmada;ÜLKÜCÜ ve. MHP’li kuruluşlar her zaman işçi kardeşlerimizle omuz omuza beraber olmuştur.Bu bağlamda biz sizin gibi sendikal hareketlerinizi ve işçi kardeşlerimizi her zsmsn destekliyoruz ve yanlarında olduğumuzu bir kez daha deklare ediyoruz dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>