Usta-Çırak’la Sınavlara Hazırlıyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

‘Branşında usta öğretmenlerle sınava hazırlananların adresi’ sloganıyla yola çıkan ve farklı bir konseptle sınavlara öğrenci hazırlayan Usta Çırak Atölyesi, iki deneyimli eğitimciyle sadece 100 öğrenciye kapılarını açıyor.

Pegem Akademi kurucusu Fatih Yalçın ve 19 yıldır eğitimle iç içe olan Matematik Öğretmeni Murat Büyükburç’un bütün bilgi, birikim ve tecrübelerini biraya getirerek İskenderun’daki eğitim kalitesini en üst düzeye getirmek amacıyla bir araya geldi.
Yaptıkları her işte sıradanlıktan uzak ama başarıya odaklı bu ikili, Usta-Çırak Atölyesi ile ezber bozan fiziki yapı ve eğitim anlayışıyla öğrencileri sınava hazırlayacak.

Usta Çırak Atölyesi kurucularından Murat Büyükburç, İskenderun’da eğitime yepyeni bir bakış açısı kazandırarak, ‘Branşında usta öğretmenlerle sınava hazırlananların adresi’ sloganıyla yola çıktıklarını belirterek “İlkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerin sınavlara hazırlanmasında yardımcı olan ihtiyaca yönelik atölye programları hazırlayarak bu yolda yürüyen öğrenci ve ailelere yol arkadaşı oluyoruz. Okuldaki yazılılara, geleceklerini belirleyecek olan LGS ve YKS’ye, hatta öğrencileri hayata hazırlayan, gelişen dünyaya hızlı entegre olmayı başaran, farklı yayınları kullanarak her hafta deneme atölyesi programında sınav sonuçlarının analizini en etkili şekilde yapan Usta-Çırak Eğitim Atölyesi olarak, nitelikli veli ve öğrencilerle buluşmanın keyfini sürüyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERİNİ SINAVLA ALACAK
Güçlü bir kadro ile yola çıkarken, geleceğe hazırlanan öğrencilerin bulunacakları ortamı da çok önemsediklerinin altını çizen kurucu Murat Büyükburç, şöyle konuştu: “Yüzlerce öğrenciyi dört duvar arasında sıkıştırıp geleceğe hazırlayama çalışmak yerine atölyemizde 100 nitelikli öğrenci ile bu serüveni yaşamanın heyecanını tercih ettik. Sınıflarımıza da ona göre tanzim ettik. Nitelikli yüz öğrenci, güçlü kadromuzla geleceğe güle oynaya yol alacaklar. Öğrencilerini sınavla alan Usta-Çırak Eğitim Atölyesi, işinde ustalaşmış uzman kadrosuyla siz nitelikli öğrencilerin hayatlarına dokunmak ve başarılarına tanıklık etmek için sabırsızlandığımızı belirtmek isterim.”

Büyükburç, değişime ve gelişmeye açık, eğitim gönüllüsü Pegem Akademi İskenderun kurucusu Fatih Yalçın’la bu yola çıkmalarının da ayrı bin anlamının olduğuna vurgu yaparak “Eğitim işi, gönül ve özveri işi olduğundan bu yola, bu kriterde olanlarla çıkmak gerektiği inancındayım. Ben de bu özelliklere sahip tam olarak inandığım Fatih hocamla yola çıktık. Başarı bizim için artık kaçınılmaz olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>