HATAY’DA VERGİ TAHSİLAT TUTARI 25 MİLYAR LİRA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 33. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vergi Haftası etkinliklerinin toplumda vergi ödeme bilinci oluşturmayı amaçladığını vurgulayan ve bir değerlendirme yapan Vali Doğan, “2021 yılı tahakkuk tutarı 28 milyar TL olup, tahsilat tutarı 25 milyar TL ile Türkiye 7.’si olan İlimizin, tahsilat oranı ise %83’dür. İlimiz, devlet bütçesine yaptığı katkı itibariyle Türkiye genelinde 7. sırada yer almakta ve devlet hazinesine ciddi destek sağlamaktadır. Yıllar itibariyle ortalamasına baktığımızda ilimiz genellikle Türkiye ekonomisinde ilk 10’un içinde yer alıyor. Bu sebeple vergilerini aksatmadan ödeyen Hataylı hemşehrilerimizi gönülden kutluyorum. Başta sahada çalışan arkadaşlarımız olmak üzere Vergi Dairesi Başkanlığında görev yapmakta olan tüm arkadaşlarımızın Vergi Haftasını kutluyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Müsevitoğlu ise nazik kabulünden ve desteklerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>