ERGİN’DEN TEMİZYÜREK’E ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Ergin Medya bünyesinde aylık dergi olarak çıkarılan Hatay’da Yaşam adlı Haber, Tanıtım ve Reklam Dergisi İmtiyaz Sahibi Sadullah Ergin, HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’i çalışma ofisinde ziyaret etti.
Hatay’da Yaşam adlı dergi tarafından Hatay’ın Değerleri Yılın Enleri projesinde Yılın Cemiyet Başkanı onuruna layık görülen HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’i çalışma ofisinde ziyaret eden Sadullah Ergin, aylık olarak yayınlanan dergiyi takdim etti.
HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’e dergiyi takdim eden Ergin, “Meslektaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapabilmesi için elini taşın altına koyarak çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Ergin Medya tarafından yayınlanan Hatay’da Yaşam adlı dergimizin projesi olan Hatay’ın Değerleri Yılın Enleri projesinde başarılı çalışmalarınızdan dolayı Yılın Cemiyet Başkanı onuruna layık görülmenizden dolayı şahsınızı bir kez daha tebrik ediyorum. HGC Başkanlığı görevinizde başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
Ergin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Ergin’e gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür eden HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Meslektaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak adına elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Basın Ahlak Kuralları içerisinde tarafsız, doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla görev yapan meslektaşlarımızın sorunlarını ve talepleriyle her zaman yakından ilgileniyoruz ve ilgilenmeye de devam edeceğiz. Bu süre içerisinde mesai mefhumu gözetmeksizin bir yandan kamu görevi yapan, diğer yandan da alınterini kazanmak için zamanla yarışan meslektaşlarıma görevlerinde başarılar diliyor, Ergin Medya tarafından Yılın Cemiyet Başkanı onuruna layık görmenizden dolayı Ergin Medya’ya ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>