CESUR YÜREK ‘BURAK BİLA’ VİZYONUYLA KALICI BAŞARILARA İMZA ATIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Otomobil bakım ve onarım hizmetlerinde güvenilir adres arıyorsanız Auto King tam size göre bir adres. İskenderun Antakya yolu üzerinde Belen/Sarımazı İSSUME civarında hizmet veren Auto King Araç Bakım Onarım Servisi, ileri teknoloji odaklı kaliteli hizmet sunuyor. Auto King Araç Bakım Servisi’ni bölgemize kazandıran genç ve başarılı girişimci Burak Bila, deneyimli ve profesyonel ekibiyle bugüne kadar güven inşa etmiş bir isim.
Çeşitli sektörlerde cesareti ve vizyonuyla genç yaşına rağmen bugüne kadar iş hayatında çok yol kat eden Burak Bila, genç kuşağın dinamik isimlerinden. Profesyonel düşünüyor ve dünyayı yakından takip ediyor. Hem sosyal, hem de iş yaşamında renkli bir kişiliğe sahip. Kendisi açısından en önemli kavramın kaliteli hizmet ve güven kavramı olduğunun altını çizen genç girişimcinin çalışma stilinde disiplin ön planda. Otomobil tamir, bakım ve onarımında sektöre kazandırdığı yenilikleriyle uzmanlaşan Burak Bila, Auto King ile önemli atılımlar gerçekleştiriyor. Bila’nın iş hayatında önem verdiği ilkelerin başında babası İrfan Bila’dan öğrendiği ‘dürüst ve disiplinli’ çalışmak geliyor. İdealist, yetenekli, entelektüel birikimi yüksek ve mükemmelliyetçi. Toplum adına yararlı projelerle ve hizmetlerle genç nesle ilham veriyor. Çeşitli fuar ve organizasyonlara katılarak, sektördeki en son yenilikleri yakından takip ediyor.
Bölgemize kazandırdığı Auto King, uzman ekibi ve garantili hizmet sunumuyla, otomobillerinizin tüm tamir ve bakım işlemlerinin yanı sıra çözülemeyen arızalı araçların tüm sorunlarını konforlu bir biçimde gideriyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>