SAĞLIKLI YAŞAMIN YENİ MERKEZİ ‘MACROFİT STUDIO’YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

İskenderun Piri Reis Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde (Sahil Evler) hizmete giren Macrofit Studio, sağlıklı yaşam merkezinin yeni adresi olacak. Macrofit Studio’nun açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İSTE Rektörü Tolga Depçi, İskenderun Sağlık Grup Başkanı Dr. Volkan Yeter, Yükseliş Koleji Kurucusu ve işadamı Nuri Üysen, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Macrofit Studio hakkında bilgiler veren ve konuklarla yakından ilgilenerek iyi bir ev sahipliği örneği sergileyen Erkan Mercimek ve diyetisyen Nil Taşçıoğlu, “Son teknolojik cihazlarla hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verdiriyoruz. Merkezimizde Vacutherm, Body Roll, Beslenme & Diyet, Reformer Pilates, İnfraruj (Kızılötesi) Terapi, Selülit Tedavisi ve Kolajen Bakım gibi hizmetlerimiz yer alıyor” şeklinde görüş ortaya koydu. Açılış kokteyline katılan konuklar da Macrofit Studio’nun İskenderun’da önemli bir eksikliği gidereceğine vurgu yaptılar.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>