İskenderun Uğur Okulları öğrencisi Efe Karadayı göğsümüzü kabarttı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Uğur Okulları geleceğimiz olan çocukları hem akademik, hem sosyal, hem de sportif açıdan hayata hazırlıyor. Sadece eğitim değil, spor ve sanatın çeşitli branşlarında yetiştirdiği öğrencilerin elde derecelerle göğsümüzü kabartan İskenderun Uğur Okulları, bölgemizin saygın eğitim kurumları arasında yer alıyor. İskenderun Uğur Okulları 9. Sınıf öğrencisi Erkek Basketbol Takımı oyuncusu Efe Karadayı, U-15 Milli Takımı’na seçilerek Makedonya, Romanya Bulgaristan ve Kosova’da yapılacak FİBA Gelişim Turnuvalarına katılmaya hak kazandı. Derece yaparak gurur kaynağı olan Efe Karadayı, aynı zamanda Galatasaray NEF U-16 takımına transfer oldu.
Eğitimin tüm yönleriyle aktarıldığı, teminatımız olan gençlerimizi geleceğe hazırlayan, farklılıkları gözeten, öğrencilerin kendi değerlerini bulduğu ve bu değerlere sahip çıktığı eğitim yuvası İskenderun Uğur Okulları yönetimi tarafından yapılan açıklamada, öğrenci Efe Karadayı’nın başarısında ve yetişmesinde başta ailesi olmak üzere Güney Akademi Spor Kulübü yönetici ve antrenörleri tebrik edildi ve genç yetenek Efe Karadayı’ya bundan sonraki eğitim ve spor hayatında başarı dilekleri iletildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>