KIZILAY İSKENDERUN ŞUBE BAŞKAN YARDIMCISI YÜKSEL CİRDİ’YE “YILIN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ GÖNÜLLÜSÜ” ÖDÜLÜ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Kızılay İskenderun Şube Başkan Yardımcısı Yüksel Cirdi’ye anlamlı ödül…
www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu tarafından 2022 yılı Hatay’a Değer Katanlar Ödülleri kapsamında dijital mecralar üzerinde yapılan araştırmalar, kamuoyu eğilim yoklamaları ve saha çalışmaları sonucuna göre Yüksel Cirdi “Yılın Sosyal Sorumluluk Projeleri Gönüllüsü” olarak Hatay halkının teveccühüne mazhar oldu. Kızılay İskenderun Şube Başkan Yardımcısı Yüksel Cirdi’ye ödülünü www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu imtiyaz sahibi Seyhan Tan takdim etti.
Yüksel Cirdi de, kendisini bu ödüle layık gören Hatay halkına ve ödülü takdim eden www.hataymetropol.com imtiyaz sahibi Seyhan Tan’a teşekkür etti.
Kızılay İskenderun Şubesi’nde yaptığı çalışmalarla sağduyusunu ve iyilikseverliğini insanlığa hizmete dönüştüren Yüksel Cirdi, aynı zamanda İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliğini de başarıyla yürütüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardımların ulaştırılması ve çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol oynayan Cirdi, dostluğu ve dik duruşuyla genç nesillere örnek oluyor. İş yaşantısındaki başarılarını sosyal yaşantısıyla taçlandıran yardımsever yürek Yüksel Cirdi, Kızılay İskenderun Şubesi’nde yoğun bir tempoda yardım aktivitelerini sürdürüyor.

Kurucu ve imtiyaz sahipliğini ekonomist Seyhan Tan’ın yaptığı www.hataymetropol & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu bugüne kadar, Hatay’ın bir çok alanda önemli başarılarına imza atmış, girişimcilik, oluşturdukları istihdam, yaptıkları hayır işleri ile gelecek nesillere örnek olacak simaların yer aldığı “Hatay’a Değer Katanlar 2016” ve “Hatay’a Değer Katanlar 2018” çalışmalarının yanı sıra, 2019 yılında da “İş Dünyası ve Ekonomi Ödülleri Töreni 2019” organizasyonunu hayata geçirerek, bugüne kadar 100’ün üzerinde ödül takdiminde bulunarak, bu alanda önemli bir boşluğu dolduracak nitelikte kalıcı eserlere imza atmıştır.
Tüm kategorilerde ödül almaya hak kazanan değerli isimlere ödülleri önümüzdeki günlerde takdim edilecek.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>