PURE PİLATES STÜDYOSU TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Pilates uzmanları Zehra Kök ve İpek Keskin’in ortaklığında İskenderunlulara hizmete verecek Pure Pilates Stüdyosu düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi.

Son teknoloji ürünleriyle donatılı pilates stüdyosunun açılışı öncesinde açıklamada bulunan Pilates uzmanları Zehra Kök bölgenin ihtiyacı olan yeni bir merkezi hizmete açmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek “Merkezimizde Hamilelik öncesinde ve sonrasında pilates hizmetleri veriyoruz. Her yaştan, her kesime hitap etmek amacımız. Çocuklar, hamileler, yaşlılar, her kesimden insanlara hizmet vermeyi planlıyoruz. Burada zayıflamanın yanı sıra sağlık sorunları bulunanlara da hizmet veriyoruz” dedi.

Pilates uzmanı İpek Keskin de özellikle hamileler için hazırladıkları programlarla bu süreci daha rahat geçirmelerini sağlayacak seanslar uyguladıklarını söyledi.

Atatürk Caddesi Cerep iş hanında hizmete giren Pilates merkezinin açılışına katılan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, merkezdeki uzmanlardan bilgiler aldı.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Pilates eğitmenleri İpek Keskin ile Zehra Kök aile yakınları, Donas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Höyüklüoğlu birlikte açılış kurdelesini kesti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>