KAYMAKAM KARA HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara’nın başkanlığında, ilgili yetkili kurum müdürleri ve halkın da katılımlarıyla “Halkla Buluşma Toplantısı” gerçekleştirildi.

Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde Kaymakam Dr. Polat Kara’nın başkanlığında icra edilen toplantıda; mahallenin genel durumu başta olmak üzere eğitim, sağlık, asayiş, mahalli hizmetler gibi konular görüşülerek, çözüm odaklı istişare de bulunuldu.

Toplantıya; Kaymakam Dr. Polat Kara’nın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Ali Keçeli, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Nevriz Acıoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

MUHTARLARLA BULUŞMA TOPLANTISI
Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara’nın başkanlığında Muhtarlarla Buluşma Toplantısı gerçekleştirildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda; mahallelerin genel durumu, sorun ve ihtiyaçları ele alınarak, muhtarların ve kurum müdürlerinin de fikir ve önerileri alınarak, çözüm odaklı istişare de bulunuldu.

Toplantıya; Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara’nın yanı sıra Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Teğmen Teğmen Göknur Toker, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, kurum müdürleri, ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların teknik ve idari yetkilileri ile mahalle muhtarları katıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>