İSKENDERUN NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKOKULU’NDA KARNE HEYECANI…

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

OKUL MÜDÜRÜ MEHMET ÇÖRTÜK’TEN DUYGUSAL VEDA!
Tüm yurtta olduğu gibi İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nda da bugün öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Okulda düzenlenen törene hayırsever Suna Tekin de katılım göstererek öğrencileri tebrik etti. Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nun başarılı Müdürü Mehmet Çörtük, okulda görev süresinin dolması ve okuldan ayrılacak olması dolayısıyla öğrenci, öğretmen ve velilere hitaben veda konuşması yaptı.
Konuşmanın ardından Hatay genelinde yapılan resim, müzik, basketbol, voleybol ve çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere takdir belgeleri hayırsever Suna Tekin tarafından verildi. Törenin ardından öğrenciler karnelerini aldı. Tüm öğrenciler Okul Müdürü Mehmet Çörtük ve hayırsever Suna Tekin’e sevgi gösterisinde bulundu. Veliler de okulda görev süresi dolan ve öğrencilerde büyük emekleri bulunan Okul Müdürü Mehmet Çörtük’e teşekkür edip, yeni görevinde başarılar dilediler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>