ŞEHİR AKADEMİ’NİN 1 HAFTALIK KPSS GENEL TEKRAR KAMPI VERİMLİ GEÇTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Şehir Akademi KPSS genel tekrar kampı yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşti. KPSS maratonu bu ay sonunda başlıyor. Sınava katılım gösterecek adayların moral motivasyonu, Şehir Akademi tarafından düzenlenen ve 1 hafta süren kamp boyunca üst düzeye çıktı. KPSS genel tekrar kampından sadece Şehir Akademi öğrencileri değil, herkese açık olduğu için ücretsiz olarak herkes faydalanma imkanı buldu. KPSS önlisans ve lisans kampı 1 hafta boyunca İTSO konferans salonunda gerçekleştirildi. Şehir Akademi öğretmenleri, KPSS adaylarına ders konularını en iyi şekilde anlattılar. Çevre ilçelerden de katılımın olduğu kamp aynı zamanda neşeli anlara sahne oldu.
KPSS kampının sonunda adaylara İTSO Başkanı Levent Yılmaz bir konuşma yaparak, başarılar diledi. Şehir Akademi yöneticileri de İTSO Başkanı Levent Yılmaz başta olmak üzere İTSO yönetimine teşekkür ettiler.
Özel İskenderun Şehir Akademi Kişisel Gelişim Kursu, Savaş Mahallesi 59. Sokak’taki ( Ev Shop ara sokağı) adresinde 300 kişiye öğrenim verme kapasitesi ile başarılı bir eğitim hizmeti sunuyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>