“Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü” ve “Bilişim Garajı” arasında yapılan üç yıllık protokol ile “GELECEĞE YOLCULUK” başladı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

“Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü” ve “Bilişim Garajı” arasında yapılan üç yıllık protokol ile “GELECEĞE YOLCULUK” başladı.
Genel Müdürümüz Aykut Davut ÖKTEM ve Bilişim Garajı CEO’su Zerrin TOPAL arasındaki protokol Ankara’da imzalandı.
Genel müdürümüz ÖKTEM :
“Tüm öğrencilerimizin yararlanabileceği ve velilerimizin de sürecin adımlarını yakından takip edebileceği bir sistemi, kolejimize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Artık, yeni bir dijital dünya içerisindeyiz; öğrencilerimizi, bu yeni dünyaya hazırlamak kaçınılmaz bir gerçekliktir. Bu platformla Hatay’da, tüm dünyanın, yazılım adına gelecek vadeden öğrencilerini yetiştirmekten gurur duyacağımızı belirtmek isterim” dedi.
Bilişim Garajı, Gazi Üniversitesi Teknopark’ta kurulu bulunan “İnova Akademi Bilişim Eğitim Hiz. San.Tic. A.Ş.”nin bir online hizmetidir. 2012 yılında bir grup akademisyen tarafından hizmete açılan “Bilişim Garajı” 2022 yılı itibariyle 100.000’i aşan öğrenci sayısıyla 16 yaş altı nesillere yönelik “bilişimle üretim” eğitimleri veren ülkemizin en büyük, dünyanın sayılı online eğitim platformlarından birisidir.
Değerli velilerimize, sevgili öğrencilerimize ve tüm ilgililere böyle bir gelişmeyle ilgili bilgi vermekten gurur duyduğumuzu belirtir; saygılar, sevgiler sunarız.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>