İskenderun Ali Tekten İlkokulu ve Ortaokulu’nda modernize çalışmaları hız kazandı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ali Tekten İlkokulu ve Ortaokulu’nda bina güçlendirme ve ek bina çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Ali Tekten İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü görevine Mehmet Çörtük’ün atanmasının ardından okula adeta sihirli değnek değdi. Yeni eğitim öğretim yılına güçlü bir başlangıç yapmak isteyen Okul Müdürü Mehmet Çörtük, tüm eksiklerin giderilmesi ve öğrencilerin güzel bir ortamda eğitim alması için büyük efor sarf ediyor.
Binaya ek olarak, yapılacak komple yalıtım ve izolasyon çalışmaları, eskiyen kapıların değişimi ve fayans işleri yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirilmeye çalışılırken, Okul Müdürü Mehmet Çörtük, tüm işlemleri yakından takip ediyor. Tüm bu çalışmalar tamamlandığında okulda çıtanın yükseleceğini kaydeden okul velileri, Okul Müdürü Mehmet Çörtük’e ilgisinden ötürü teşekkür ettiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>