İSSUME ANAOKULU MÜDÜRÜ AHMET DİKİLİ “YILIN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM YÖNETİCİSİ” ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Eğitim özveri işi olmakla beraber, büyük bir sorumluluk. Okul öncesi eğitimde ilham veren çalışmalara imza atan Belen İssume Anaokulu Müdürü Ahmet Dikili, çocukların özgüvenli, üretken ve yeteneklerini ortaya koyabildiği eğitime ağırlık vererek seviyeyi yükseltti. Mütevazi yapısı, çalışkanlığı ve yenilikçi bakış açısıyla Ahmet Dikili, işini severek yaparak önemli bir kesimin takdirini kazanmasını bildi.
Kurucu ve imtiyaz sahipliğini ekonomist Seyhan Tan’ın yaptığı www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu tarafından 2022 yılı Hatay’a Değer Katanlar Ödülleri kapsamında dijital mecralar üzerinde yapılan araştırmalar, kamuoyu eğilim yoklamaları ve saha çalışmaları sonucuna göre İssume Anaokulu Müdürü Ahmet Dikili “Yılın Okul Öncesi Eğitim Yöneticisi” ödülüne layık görüldü. İssume Anaokulu Müdürü Ahmet Dikili’ye ödülünü makamında www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu imtiyaz sahibi Seyhan Tan takdim etti. Kendisini bu ödüle layık gören ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür eden Dikili, ödül almanın mutluluğunu çalışma arkadaşları ve yakın dostlarıyla paylaşarak tebrikleri kabul etti.
www.hataymetropol & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu bugüne kadar, Hatay’ın bir çok alanda önemli başarılarına imza atmış, gelecek nesillere örnek olacak simaların yer aldığı “Hatay’a Değer Katanlar 2016” ve “Hatay’a Değer Katanlar 2018” çalışmalarının yanı sıra, 2019 yılında da “İş Dünyası ve Ekonomi Ödülleri Töreni 2019” organizasyonunu hayata geçirerek, bugüne kadar 100’ün üzerinde ödül takdiminde bulunarak, bu alanda önemli bir boşluğu dolduracak nitelikte kalıcı eserlere imza atmıştır.
Tüm kategorilerde ödül almaya hak kazanan isimlere ödüllerinin takdimi önümüzdeki günlerde devam edecek.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>