HATAY SAĞLIK SEN’DE “TEKGÜZEL” DÖNEMİ BAŞLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Sağlık -Sen Hatay 6. Olağan Genel Kurulu, üyelerin geniş katılımı ile gerçekleşti. Yapılan kongrede tek liste ile yönetime talip olan Mehmet Mustafa Tekgüzel, Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanlığına seçildi. Gerçekleşen kongreye, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Genel Başkan Yardımcıları, Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar, Memur-Sen’e bağlı sendika başkan ve yöneticileri ile çok sayıda üye katıldı. Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Mehmet Mustafa Tekgüzel, kongrede yaptığı konuşmada üyeler için çalışmaya devam edeceklerini kaydederek, kendisini bu göreve layık gören tüm üyelere teşekkürlerini sundu. Program, yeni yönetim ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı son buldu.
YENİ YÖNETİM, İL MÜDÜRÜ HAMBOLATI ZİYARET ETTİ
Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Mehmet Mustafa Tekgüzel, yönetimi ile birlikte İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat’ı ziyaret etti. Tekgüzel, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Delegelerimizin teveccühü üzerine 6. olağan kongre itibariyle oluşturduğumuz Sağlık-Sen Hatay Şube yönetimi olarak ilk ziyaretimizi; ilimizde sağlıkta dönüşüm ve gelişimin lideri İl Sağlık Müdürümüz Sayın Mustafa Hambolat’a yaptık. Değerli il müdürümüze misafirperverliği, hoş sohbeti ve nazik hediyesi için şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>