MHP HATAY MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’DAN HGC’YE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini z iyaret eti.
MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, kısa bir süre önce Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı ile birlikte HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.
MHP HATAY MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI, BAŞKAN MAZMANOĞLU’NDAN BİLGİ ALDI
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin faaliyetleri hakkında ve cemiyete bağlı basın mensupları, basın kartı ve geçtiğimiz haftalarda TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen Dezenformasyonla Mücadele Yasası hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı’ya siyasi çalışmalarında başarılar diledi.
GAZETECİLER MESLEĞİN ONURUNU KORUMAK İÇİN ÖZVERİLİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR
HGC’ye gerçekleştirdiği ziyarette kısa bir konuşma yapan MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, “Yerel basın özellikle biz siyasetçiler için olmazsa olmazımızdır. Mesai mefhumu gözetmeyerek aynı zamanda kamu görevi yapan basın mensuplarımız, gazetecilik mesleğinin onurunu korumak için Basın Ahlak Kuralları içerisinde doğru haber ile toplumu bilgilendirerek özverili bir şekilde çalışmaktadırlar. Gazetecilik mesleğinin daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için bizler de TBMM’de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle kısa bir süre Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren ve seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>