AZMİ, İSTİKRARLI DURUŞU VE ÇALIŞKANLIĞIYLA KADİR SOYLU “YILIN GENÇ İŞADAMI” ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Kendi sektöründe marka olmayı başarmış isimlerden biri olan Kadir Soylu, “Yılın Genç İşadamı” ödülüne layık görüldü. Kadir Soylu Beton Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Soylu, ilkelerinden, disiplinden ve iş ahlakından ödün vermeden girişimcilik ruhunu ilk günkü heyecanıyla sürdürüyor. Hazır beton sektörünün yanı sıra, iş dünyasında farklı sektörlerdeki atılımlarıyla adından söz ettiriyor. Ticari anlayışı, tarzı ve beyefendiliğiyle takdir topluyor. İş hayatında önem verdiği değerlerin başında babası İsmail Soylu’dan öğrendiği ‘dürüst ve disiplinli’ çalışmak yer alıyor. Yüreği büyük, manevi değerli önemseyen, donanımlı bir kişilik.
Kurucu ve imtiyaz sahipliğini ekonomist Seyhan Tan’ın yaptığı www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu tarafından 2022 yılı Hatay’a Değer Katanlar Ödülleri kapsamında dijital mecralar üzerinde yapılan araştırmalar, kamuoyu eğilim yoklamaları ve saha çalışmaları sonucuna göre Kadir Soylu Beton Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Soylu, “Yılın Genç İşadamı” ödülüne layık görüldü. Genç iş insanı Kadir Soylu’ya’ ödülünü makamında www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu imtiyaz sahibi Seyhan Tan takdim etti. Kendisini onore eden Hatay halkına ve desteğini esirgemeyen çalışanlarına teşekkür eden Soylu, mutluluğunu ailesi ve dostlarıyla paylaştı.
www.hataymetropol & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu bugüne kadar, Hatay’ın bir çok alanda önemli başarılarına imza atmış, gelecek nesillere örnek olacak simaların yer aldığı “Hatay’a Değer Katanlar 2016” ve “Hatay’a Değer Katanlar 2018” çalışmalarının yanı sıra, 2019 yılında da “İş Dünyası ve Ekonomi Ödülleri Töreni 2019” organizasyonunu hayata geçirerek, bugüne kadar 100’ün üzerinde ödül takdiminde bulunarak, bu alanda önemli bir boşluğu dolduracak nitelikte kalıcı eserlere imza atmıştır.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>