AK PARTİ’DE TAZE KAN, TAZE HEYECAN!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

KEMAL KARAHAN HATAY’DA COŞKUYLA KARŞILANDI
28.dönem milletvekilliği için Hatay’dan 4.sırada bulunan Kemal Karahan ve 8.sırada olan Ahmet Alper Soylu AK Parti İlçe Teşkilatında coşkulu bir şekilde karşılandı.
Coşkulu bir karşılamanın ardından hep birlikte salona çıkıldı.
Sırayla; İlçe Başkanı Orhan Soylu Yılmaz, Milletvekili adayı Ahmet Alper Soylu ve Kemal Karahan birer konuşma yaptı.
AK Parti Erzin İlçe Başkanı Orhan Soylu Yılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın bize emaneti olan bir birinden değerli, AK Parti Hatay Milletvekili adaylarımızdan Kemal Karahan ve Ahmet Alper Soylu kardeşimiz aramızda. Kendilerine bu kutsal yolda başarılar diliyorum. Bu coşkulu karşılamadan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah, 14 Mayıs’ta önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı seçmek ve ardından AK Parti’nin meclis çoğunluğunu sağlamak olacak” dedi.
8.sıra adayı Ahmet Alper Soylu kendini tanıtan bir konuşma yaptı. Ben de Kuzuculu’da ilk defa AK Parti Teşkilatını kurdum ve bir dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Dün Ankara’daydık, şu an aranızdayız. Bu güzel karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ederim” ifadesini kullandı.
Daha sonra AK Parti Hatay, Milletvekili sıralamasında 4.sırada bulunan Kemal Karahan yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi; “Sizlere yabancı biri değilim. Annem Erzinli Bilici’ler ailesinden. Öğretmenlik zamanımda Yeşilkent Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliğinde bulundum. Dörtyol Halk Eğitimi Müdürlüğü, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve akabinde ise Milli Eğitim Bakanlığında Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundum” dedi.
Milletvekili Adayı Karahan konuşmasına şöyle devam etti; “Önce partime daha sonra Hatay’a, doğup büyüdüğüm Dörtyol’a-Erzin’e ve Payas’a hizmet etmek için milletvekili adayı oldum. Sizlerden ve dolayısıyla Erzin halkından destek istiyorum. Mecliste sizin sesiniz olacağım. Telefonum sizlere her daim açık olacak. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Karşılamaya; AK Parti Erzin İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, önceki dönemlerde İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Akkaş, Abdullah Yakar ve Mithat Bozdağ, 38. dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı Önder Karakurum ve çok sayıda partili vatandaşlar katıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>