Millet ittifakı Erzin seçim bürosu açıldı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Erzin Millet İttifakı Hatay’da 14 Mayıs seçim çalışmalarını yürütmek üzere Erzin’de Milletvekili adayları, partililerin de katıldığı bir törenle seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Erzin seçim bürosunun açılışına Hatay Milletvekili adayları, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ittifak partileri il ve ilçe başkanları, partililer ile kalabalık partili vatandaş topluluğu katıldı. Büro açılışı öncesi Millet ittifakı milletvekili adayları ile partililer Erzin Atatürk Parkında bir araya gelerek parktan Kurtuluş caddesindeki açılışı yapılacak olan seçim bürosuna kadar yürüyerek gövde gösterisi yaptı. Seçim Bürosu açılışında konuşan CHP Erzin ilçe Başkanı Yalçın Elmasoğlu, ittifak partilerinin ortak ekonomi ve siyaset anlayışının odağında insan bulunduğunu belirterek “Biz halkımızla birlikte Devleti sosyal, siyaseti demokrat, ekonomiyi üretken ve yarışmacı hale getireceğiz. Daha adil, daha özgür, daha üretken, daha birleştirici ve yaşanılacak bir Türkiye için gençler kadınlar millet olarak tüm kadromuz ile birlikte hazırız” dedi. Elmasoğlu, Millet ittifakı secim bürosunun açılışında kendilerini yalnız bırakmayan CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki’ye Sadet Partisi İl Başkanı Mustafa Ege’ye CHP Osmaniye İl Başkanı Şükret Çaylı’ya Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’na Meclis üyelerine, Seçim komitesine, tüm milletvekili adaylarına ve partililere teşekkür etti.Açılış kurdelesi kesilerek 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçim çalışmalarının yürütüleceği Millet ittifakı CHP seçim bürosu büyük bir coşkuyla açılışı gerçekleştirildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>