CHP’li Nermin Yıldırım Kara Sözü

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine sayısı günler kala sokak ve caddeler hareketlendi. Hatay milletvekilliği adayları arasında bulunan CHP’li Nermin Yıldırım Kara, seçim programında, Karaağaç ve Belen’i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Hatay Milletvekili adayı Nermin Yıldırım Kara Belen ve Arsuz ilçelerinde halkla bir araya geldi. Karaağaç Mahallesi’nde esnaf gezisine çıkan Kara sıcak ilgiyle karşılandı.
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz CHP İlçe örgütü başkanı Mahmut Şirin, Arsuz eski belediye başkanı Nazım Culha, Hatay Milletvekili Serkan Topal ve partililerle birlikte esnafları gezen Nermin Yıldırım Kara, yoldan geçen vatandaşlarla sohbet etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Kara’ya esnafların depremden olumsuz etkilendikleri yönündeki şikayetleri karşısında, “15 Mayıs sabahı bu ülkeye yeniden bahar gelecek. Esnafın ne durumda olduğunu biliyorum. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Millet ittifakı iktidarıyla esnafımız da hakkını alacak” dedi.
Daha sonra memleketi Belen’e geçen Nermin Yıldırım Kara, burada Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ile beraber esnafları ziyaret etti.
Belenli olmasından dolayı ayrı bir ilgi gören Kara’ya Belenlilerin ilgisi dikkat çekti.
Belen’deki konteyner kenti de ziyaret gezerek ailelerin sıkıntılarını dinleyen Kara, “Deprem elbette bir kader ona yapacak bir şey yok. Ancak her gittiğimiz çadır kentte zor şartlarda yaşayan insanları görüyoruz. İşte bu kader değil. Siyasi tercihlerin sonucu. Depremzedeler evlerine tek kuruş ödemeden geçecek. Kalıcı konutları derhal depremzedelere vereceğiz. Genel başkanımızın sözü var bizlerde buradan söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.
İftar saatinde de bir aileye konuk olan Nermin Yıldırım kara konteynerde iftar yaptı. Sarsılan ailesinin iftar sofrasına konuk olan Nermin Yıldırım Kara daha sonra ise Murat Beyhu ve ailesinin hanesine konuk olarak kadınlarla akşam sohbeti yaptı. Sıcak ilgiyle karşılanan Nermin Kara, “Kadınların sesi olacağım. Mecliste el kaldırıp indiren vekil olmamı kimse beklemesin” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>