SAKARYA’DAN DEPREM BÖLGESİNE 50 KONTEYNER GÖNDERİLDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Sakarya Büyükşehir Belediyesince, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş ile Hatay’da kurulumu devam eden “Kardeşlik Kenti” ve “Kardeşlik Çarşısı” için hazırlanan 50 konteyner yola çıkarıldı.
Depremlerin ardından Kahramanmaraş’ta kurulacak 50 dükkanlı “Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kardeşlik Çarşısı” için 10, İskenderun’da inşa edilecek 250 konteynerlik “Kardeşlik Kenti” için de 40 konteyner daha hazırlandı.
Konteynerlerin bölgeye gönderilmesi dolayısıyla Arifiye Garı’nda düzenlenen programda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, depremin ardından devlet ve millet olarak omuz omuza birçok çalışma gerçekleştirildiğini söyledi. Yüce, bu çalışmalarda depremzedelerin yaralarına merhem olmak için çaba gösterdiklerini, devletin deprem bölgesini imar ettiğini, depremzedelere destek olduğunu kaydetti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>