KARA ve ZAN SEÇMENE SESLENDİ; “TÜRKİYE İÇİN KARAR VER!”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ile İyi Parti Milletvekili adayı eski milli futbolcu Gökhan Zan, ‘Türkiye için karar ver’ hashtagiyle bir video paylaştı.
“Tek ses olduk, söz veriyoruz; 14 Mayıs’ta Kazandık, 28 Mayıs’ta zaferimizi ilan edeceğiz! Vatanını seven sandığa gelsin!” diyerek birlikte halka seslenen Kara ve Zan, tüm Hatay halkını 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde sandığa davet ettiler.
Tüm seçmenlere, eski milli futbolcu Gökhan Zan ile birlikte, sosyal medya üzerinden seslenen Milletvekili Nermin Yıldırım Kara; “28 Mayıs’ta tekrar sandığa gidiyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milli egemenliğimiz, çocuklarımızın geleceği için lütfen yılmayalım, korkmayalım, yeniden sandıklarda buluşacağız. Hatay kararını ver! Vatanını seven 28 Mayıs’ta sandığa gelsin” dedi.
28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin önemine vurgu yapan İyi Partili eski milli futbolcu Gökhan Zan da; “Vatan hepimizin şahsi meselesidir. Bayrağımız ve vatanımız, Cumhuriyetimizin bağımsızlığı için haydi gençler… Kazandık, yine kazanacağız, Türkiye için karar ver” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>