CHP İSKENDERUN KONGRESİNDE BAŞKAN ADAYI FAHRETTİN TURHANER, BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

13 Ağustos Pazar günü yapılacak olan CHP İskenderun İlçe kongresinde başkan adayı olan Fahrettin Turhaner, günlerdir sürdürdüğü çalışmalarında son aşamaya geldi.
Aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şube Başkanı olan Fahrettin Turhaner, beyefendi kişiliği, toparlayıcı ve dinamik yapısı, donanımlı ve bilgili yönüyle her zaman İskenderun’da partili-partisiz toplumun her kesiminin takdirini kazanmış bir isim.
CHP tabanından gelen iddialı bir isim olan Turhaner, bugüne kadar insanların iyi gününde kötü gününde, düğününde-cenazesinde bulunarak toplumun tüm kesimini kucaklayan bir anlayışla dikkatleri üzerine topladı.
Pazar günkü kongre öncesinde birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan adayı Fahrettin Turhaner, “Kazanan CHP olsun” diyerek, sorumluluk almaya hazır olduğunun altını çiziyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>