YILDIRIM ALPAY’DAN İSKENDERUN ÇAĞRISI: ‘1 EKİM SON GÜN’

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

YILDIRIM ALPAY’DAN İSKENDERUN ÇAĞRISI: ‘1 EKİM SON GÜN’
Türkiye, 31 Mart 2024’te yerel seçimler için sandık başına gidecek. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok yurttaş başka şehirlere yerleşti. Yürürlükteki yasaya göre, seçimlerde oy kullanmak için seçim takviminin duyurulmasından üç ay önce adreslerin güncellenmesi gerekiyor. Buna göre, yerel seçimlerde adres değişikliği yapmak isteyenler 1 Ekim 2023’e kadar işlemlerini tamamlamak zorunda.
İSKENDERUN FARKINDALIĞI YARATTI
6 Şubat depreminden sonra herkese yetişmeye çalışan hiç kimseden bir şey esirgemeyen ve her türlü yardımı yapan ve İSKENDERUN yazılı tişörtlerle tekrar farkındalık yaratan Yıldırım Alpay, şehir dışına İskenderunlulara seslendi.
‘İSKENDERUN’u gelecek nesillere daha da güzel bir şekilde bırakmanın tek arzusu olduğunu dile getiren Yıldırım Alpay yaptığı açıklamada, “Sevgili İSKENDERUNlu Hemşehrilerim, İSKENDERUN’da yaşamanın ne kadar büyük bir ayrıcalık olduğunu hepimiz biliriz. Bu güzel şehir, doğduğumuz, büyüdüğümüz ve her anıyla bizi büyüleyen memleketimizdir. Bizler, bu özel şehre olan bağlılığımızı sadece sözde değil, eylemlerimizle de göstermeye kararlıyız.
Bu kararlılığımızın temel nedeni, İSKENDERUN’u gelecek nesillere daha da güzel bir şekilde bırakma arzumuzdur. İSKENDERUN’un eşsiz doğası, kültürel mirası ve insanlarıyla dolu olan bu coğrafyayı, çocuklarımıza ve torunlarımıza gurur duyacakları bir şekilde aktarmak istiyoruz.
31 Mart 2024 tarihinde yaklaşan yerel seçimler, İSKENDERUN’a sahip çıkmamız için önemli bir fırsattır. Ancak bu fırsatı en etkili şekilde kullanmak için ikametlerimizi İSKENDERUN’a almamız gerekiyor. Unutmayalım ki, oy kullanmak, kendi memleketimize sahip çıkmamızın bir parçasıdır.
Oyumuzu İSKENDERUN’da kullanmak, bu güzel şehre olan bağlılığımızı bir adım öteye taşır. İkamet aldırmak için son tarih olan 1 Ekim’e kadar bu önemli adımı atmayı unutmayalım.
Ümit ediyorum ki, İSKENDERUN’un güzel insanları, kendi memleketlerinde oy kullanarak sorumluluklarını yerine getireceklerdir. Her attığımız adımın, mutluluğun ve gururun kaynağı olduğu Türkiye’nin en güzel İskenderun’u için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
Son olarak, bu duygu dolu mesajla tüm hemşehrilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum.
Saygılarımla…” ifadelerine yer verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>