MHP HATAY İL BAŞKANI FEVZİ ALTAY GÜVEN TAZELEDİ!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

MHP HATAY İL BAŞKANI FEVZİ ALTAY GÜVEN TAZELEDİ!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.
Tek listeyle gidilen kongrede İl Başkanı Mehmet Feyzi Altay Güven Tazeledi
Antakya Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen kongreye MHP Genel Sekreter yardımcısı Semih Yalçın ile MHP ve Ak parti Milletvekilleri, Belediye başkanları’ il başkanları ve partililer katıldılar.
Kongrede konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhuriyet’in 100. yılında, Türk asrını hasretle kucaklayacakları ana sabırsızlıkla ve ilk günkü heyecanla koşmaya devam ettiklerini belirten Yalçın’ “Bilinmelidir ki, bu maratonun sonunda varacağımız hedef sadece Hatayımız değil, sadece Türkiye’mizi değil hemen yanı başımızda yönünü Türkiye’ye dönmüş gönül coğrafyamız içinde yaşayan koskoca Türk milletini de ziyadesiyle heyecanlandırmaktadır dedi.
Divan kurulu başkanlığını Semih Yalçın’in yaptığı kongrede, seçime tek aday olarak katılan mevcut başkan Mehmet Fevzi Altay , delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>