“YILIN DUAYEN İŞADAMI” ÖDÜLÜ HATAY’IN EFSANE İSMİ HAYIRSEVER İŞ İNSANI RECEP ATAKAŞ’A TAKDİM EDİLDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

6 ŞUBAT’TAN SONRA HATAY’DAN HİÇ GİTMEDİ.. HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMADI VE TÜM İMKANLARINI DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER ETTİ..
İSKENDERUN’DA KONTEYNER KENT KURDU…
Türkiye’de iş dünyasının en klas işadamları arasında yer alan ve yarım asrı aşan iş yaşamında zirveye uzanan süper bir başarı hikayesi oluşturan Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’a “Yılın Duayen İşadamı” ödülü takdim edildi.
Bugüne kadar Hatay’da dört okul, bir de cami yaptıran, sayısız sosyal sorumluluk, eğitim ve sportif projelere katkıda bulunan, dev sanayi yatırımlarıyla sanayici ve vergi rekortmenliği kimliğiyle gönüllerde seçkin bir yer edinen, TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibi hayırsever iş insanı Recep Atakaş, 6 Şubat büyük deprem sonrasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı ve tüm imkanlarını depremzedeler için seferber etti.
Depremin ardından kriz merkezinde yemek hizmeti sunan, İskenderun’a konteyner kent kuran, insani yardım malzemesi ve konteyner taşıyan gemilere limanlarını açan ve binlerce depremzedenin yaralarının sarılması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan işadamı Recep Atakaş, depremden önce olduğu gibi kara günlerde de Hatay insanı için yaptıklarıyla hayır duaları aldı.
Kurucu ve imtiyaz sahipliğini ekonomist Seyhan Tan’ın yaptığı www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu tarafından 2023 yılı “Hatay’a Değer Katanlar Ödülleri” kapsamında dijital mecralar üzerinde yapılan araştırmalar, kamuoyu eğilim yoklamaları ve saha çalışmaları sonucuna göre Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, “Yılın Duayen İşadamı” olarak Hatay halkının teveccühüne mazhar oldu. İş insanı Recep Atakaş’a ödülünü makamında www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu imtiyaz sahibi Seyhan Tan takdim etti.
www.hataymetropol & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu bugüne kadar “Hatay’a Değer Katanlar 2016”, “Hatay’a Değer Katanlar 2018” ve “Hatay’a Değer Katanlar 2022” çalışmalarının yanı sıra, 2019 yılında da “İş Dünyası ve Ekonomi Ödülleri Töreni 2019” organizasyonunu hayata geçirerek, bugüne kadar 100’ün üzerinde ödül takdiminde bulunarak kalıcı eserlere imza atmıştır.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>