ZEKASI VE ÇALIŞKANLIĞIYLA İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ORJİNAL İŞLERE İMZA ATAN İLKER KÖYBAŞI “YILIN EN BAŞARILI İNŞAAT MÜTEAHHİDİ” ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU…

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

YAPTIĞI BİNALAR BÜYÜK DEPREMDE YIKILMADI, HASAR ALMADI, ÇATLAK DAHİ OLMADI..
TÜM BİNALARI HASARSIZ…

İnşaat sektöründe marka olmayı başarmış klas isimlerden biri olan İlker Köybaşı, “Yılın En Başarılı İnşaat Müteahhidi” ödülüne layık görüldü. Köybaşı Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Köybaşı, disiplinden ve iş ahlakından ödün vermeden inşaat sektöründe atılımlarını sürdürüyor. Büyük depremde yaptığı hiçbir binası hasar almayan Köybaşı, inşa ettiği binaların hasarsız olması dolayısıyla bina sahiplerinden hayır duaları alıyor.
6 Şubat depreminin ardından hayırseverliği de ihmal etmeyen genç iş insanı İlker Köybaşı, bugüne kadar 500’ün üzerinde inşaat projesiyle binlerce insanı konut sahibi yaptı.
Binalarının “depreme dayanıklı” olmasını ve “hasarsız” çıkmasını kaliteli malzemenin yanı sıra, inşaatların başında durmak ve yakından takip olduğunu belirten İlker Köybaşı, kendisi açısından en büyük kıvancın ev sahibi olan insanlardan aldığı hayır duaları olduğunun altını çiziyor.
Kurucu ve imtiyaz sahipliğini ekonomist Seyhan Tan’ın yaptığı www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu tarafından 2023 yılı “Hatay’a Değer Katanlar Ödülleri” kapsamında dijital mecralar üzerinde yapılan araştırmalar, kamuoyu eğilim yoklamaları ve saha çalışmaları sonucuna göre Köybaşı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Köybaşı, “Yılın En Başarılı İnşaat Müteahhidi” ödülüne layık görüldü. Genç iş insanı İlker Köybaşı’ya ödülünü makamında www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu imtiyaz sahibi Seyhan Tan takdim etti. Kendisini onore eden Hatay halkına ve desteğini esirgemeyen çalışanlarına teşekkür eden Köybaşı, mutluluğunu çalışanları ve dostlarıyla paylaştı.
www.hataymetropol & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu bugüne kadar, “Hatay’a Değer Katanlar 2016”, “Hatay’a Değer Katanlar 2018”, “İş Dünyası ve Ekonomi Ödülleri Töreni 2019” ile “Hatay’a Değer Katanlar 2022” organizasyonunu hayata geçirerek, bugüne kadar 200’ün üzerinde ödül takdiminde bulundu.
@koybasi.insaat

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>