KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu’ndan İTSO’ya Ziyaret

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu’ndan İTSO’ya Ziyaret
“İşletmelere Yönelik Hibe ve Destekler Görüşüldü”
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ve KOSGEB yetkilileri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.
İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Nedim Şaban, Yılmaz Çağan, İTSO Disiplin kurulu Üyesi Öğretim Görevlisi Müfit Tennioğlu, 3.Grup Meslek Komite Başkanı Hasan Fehmi Keskin ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez’in yer aldığı ziyaret, karşılıklı sohbet ortamında geçti.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Uysal, “KOSGEB’in işletmelere yönelik hibe ve desteklerin genişletilmesini ve özellikle deprem sonrası zor şartlar altında ticari faaliyetlerini sürdürmeye çalışan Odamız üyeleri ve işletmelerimize gerekli desteğin daha kapsamlı verilmesini bekliyoruz” dedi.
KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ise; “Hatay’a ziyaret amacımız zaten işletmelerimize daha fazla yardımcı olma yönünde. İşletmelerimizin sorunlarını çözme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaten KOSGEB İl Müdürlüğümüz faaliyetlerini İskenderun’da sürdürüyor. Burada ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerimize elimizden gelen desteği sağlamanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>