GÜÇLÜ KADROLARLA BU ŞEHRİ YÖNETMEYE TALİBİZ’

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

CHP ilçe teşkilatında açıklama yapan İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 2019 yılında yarım kalan hikâyeyi birlikte gerçekleştirmek için yola çıktıklarını söyledi.

Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, mahalli idareler seçimleri öncesinde CHP’den İskenderun Belediye Başkan aday adaylığını, ilçe yönetimi, aday adayları ve partililerin katılımıyla açıkladı.

6 Şubat’ta yaşanan afetin herkesin kalbine ateşi düşürdüğünü hatırlatan CHP’li Belediye Başkan aday adayı Dr. Şahutoğlu, acıları bastırarak kentin ve halkın refahı için harekete geçtiklerini ifade etti. Bu sorunları çözmek için uzman kadrolarla birlikte talep olduklarına işaret eden Şahutoğlu “Süreç gerçekten siyasetten ziyade, birbirimize sarılmak, birbirimizin yaralarını onarma ve bunları iyileştirme sürecine dönük, birbirimizle kenetlenme dönemini yaşamamız gereken bir süreçtir. Bu süreci, elbette yaşadığımız bölgede, coğrafyada sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Bu yaşadığımız süreçlerde kent yönetimin ne kadar önemli olduğunu, kenti yönetmenin ne kadar, hayati önem taşıdığını, ciddi bedeller ödeyerek hepimiz tanıklık ettik” dedi. 2019’da bu yola çıkarken, yarım kalmış bir hikâyelerinin olduğuna da değinen Şahutoğlu “Sizlerin desteğiyle biz çok ciddi bir mücadele verdik. İnşallah eğer kısmet olur ve tekrar aday olursak, ‘Bu yarım kalan hikayeyi hep birlikte gerçekleştirmek’ için mücadele edeceğiz. Burada kenti her şeyden önce bilimsel ve rasyonel bir yöntemle, akılcılıkla istişare kültürünü sürekli hayatta canlı kılarak yönetmeye talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Çünkü bilimin ve akılın hüküm sürmediği yerlerde hangi yönetim anlayışı olursa olsun, yaşanacak felaketlerin önüne geçmek veya böylesi felaketleri ön görmek ne yazık ki mümkün olmuyor. Biz bu amaçla gerçekten, bu ilkelere, donanıma, yeteneklere sahip güçlü kadrolarla bu şehri yönetmeye talibiz” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>