YAZAR ÖZKOCA’DAN TEMİZYÜREK’E ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Kitaplarıyla Türkiye yanı sıra Azerbaycan’da da tanınan ve 13 kitabı Azerbaycan Türkçesine 11 kitabı İngilizceye çevrilen Yazar Mahmut Özkoca, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek’i ziyaret etti.

Ankara merkezli ve 22 ilde temsilciliği bulunan Mobbing ile Mücadele Derneği Denetleme Kurulu Başkanı ve Hatay Temsilcisi olan Mustafa Özkoca,  ziyaret ettiği Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek’e Türkiye’de mobbing konusunda dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

MOBBİNG KİTABI İLK OLMA ÖZELLİĞİNİ TAŞIYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek; “Hemşerimiz değerli yazar –şair- fotoğrafçı ve eğitimci Mahmut Özkoca’nın çalışmalarını yıllardır yakından takip ediyorum. Kendisinin mobbing ile ilgili yazdığı kitap Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyor. Mobbingin Cazibeleri adındaki kitabı mutlaka okunmalı. Ayrıca 60’a yakın kitabı bulunmakta. Kendisini Hataylı olarak tebrik ediyorum. Memleket sevdalısı Özkoca’nın daha nice yararlı eserler vereceğinden eminim. Allah yolunu açık etsin.” dedi.

YAZAR MAHMUT ÖZKOCA’NIN ÇIKARDIĞI KİTAPLAR

Mahmut Özkoca’nın 1993 yılında çıkan ilk kitabından bu yana 7 şiir kitabı, 6 araştırma, inceleme, düşünce kitabı, 35 çocuk kitabı, 8 editöryel çalışma, 2 Romanı bulunmakta ve kültür sanat edebiyat ve eğitimle ilgili büyük organizasyonların tertip komitesi başkanlığı görevini de sürdürmektedir.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>