FUTBOLUN ORJİNAL İSİMLERİ NİHAT ÖZDEMİR LÜTFÜ SAVAŞ VE NİHAT TAZEARSLAN…

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

Geçtiğimiz hafta Hatayspor Süper Lig’e yükselerek Hatay’da bayram havası estirdi.

Zor bir dönemde futbolun patronluğunu üstlenen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in Hatayspor’a şampiyonluk kupasını vermek üzere katılım gösterdiği bugünkü Hatay programını yakından takip ettik.

Hatayspor’un kritik eşiği geçerek Süper Lig’e çıkması sadece sportif anlamda değil, turizm başta olmak üzere pek çok sektöre olumlu anlamda yansıyacak.

Federasyon Başkanı Nihat Özdemir, Hatay’ın sanayi ve ticaret potansiyeli yönünden güçlü bir il olduğunu belirterek,  takımın Süper Lig’de güzel başarılara imza atacağına sonuna kadar inandığını kaydetti.

Hatay’da un var, yağ var, şeker var…

Geriye bir tek helva yapmak kalıyordu…

Süper Lig başarı helvasının baş mimarı kuşkusuz başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Başkanı Lütfü Savaş’tır.

Başkan Savaş dışında hiç kimsenin Hatay’dan bir takımı Süper Lig’e çıkarma vizyonu zaten yoktu…

Yoksa var da biz mi bilmiyoruz!

Başarının önemli aktörlerinden biri de Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazearslan’dır.

Hatayspor’dan ne başkanlar geldi geçti.

Hepsinin mutlaka takıma karınca kararınca yadsınamayacak katkıları vardır.

Şu gerçeği kabul etmek gerekir ki, Süper Lig’e Hatayspor, Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan döneminde çıktı.

Aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan Nihat Tazearslan tam bir maestro…

Takımın bayrağını devraldığın günden bu yana son bir yıldır adeta Hatayspor ile yatıp Hatayspor ile kalktı…

Onursal Başkan Lütfü Savaş ve Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan isimleri Hatayspor tarihine şimdiden altın harflerle kazındı.

Yıllar geçse de bu iki isim yaşlanmaz ve unutulmaz…

Federasyon Başkanı Nihat Özdemir, Hatayspor’un Süper Lig maçlarını oynayacağı yapımı devam eden Hatay Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından onuruna verilen yemeğe katılım gösteren Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve beraberindeki heyet, aynı zamanda Hatayspor Onursal Başkanı olan Lütfü Savaş ve Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan ile bir süre sohbet etti.

Lütfü Başkan’ın takımda emeğinin çok olduğunu belirten Federasyon Başkanı Nihat Özdemir, Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan’dan da övgüyle bahsetti.  Başkan Tazearslan’ın genç yaşına rağmen kulüp yönetiminde fark yarattığını belirten Federasyon Başkanı Özdemir, Tazearslan’ın Hatayspor’da geçen yıldan farklı olarak fizik gücüyle teknik kalitesini harmanlayan, her bölgede etkili oyunculardan kurulu bir takım oluşturduğuna dikkat çekti.

Antakya Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen kupa törenine TFF Başkanı Nihat Özdemir ve beraberindeki heyete ilgi büyüktü.

Şampiyonluk kupasını alan Hatay’ımızın gururu Hatayspor umarız Süper Lig’de futbolun zirvesini uzun bir süre işgal eder.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>