PAYASSPOR’A NEDEN MADDİ DESTEK VERİLMİYOR? PAYASSPOR ÜVEY EVLAT MI?

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Türkiye 3. Ligi’nde mücadele veren Payasspor, Kulüp Başkanı Mehmet Arslan’ın özverisi, gayreti ve desteğiyle 3. Lige tutunmaya çalışıyor.

Payas’taki anlı şanlı işadamları takıma omuz vermeyince, bütün yük genç işadamı ve Payasspor Başkanı Mehmet Arslan’ın omuzlarına bindi.

Son model lüks araçlarla gezip protokol ortamlarında mangalda kül bırakmayan işadamlarının, sanayi tesislerinin ve ticarethanelerinin bulunduğu Payas’ta gelin görün ki iş Payasspor’a desteğe gelince 1-2 Payas sevdalısının dışında kimse yok…

Payasspor Başkanı Mehmet Arslan,  sezon başında takımı devralırken “Payas her şeyin en güzelini hak ediyor. Güzel bir şehirde yaşıyoruz. Bu güzel şehrin aslan yürekli taraftarı var. Bu şanlı kulüp bir alt lige düşmeyi hak etmiyor” diyerek, takımı devraldı.

Takıma maddi ve manevi anlamda büyük katkılar sağladı.

Atılımcı ve cesur…

Hatta sağlığını bile hiçe sayarak, takımın üzerinden elini çekmedi.

İstese bugün istifa edip ceketini alıp gider ama “Payasspor’u bırakmaya içim elvermiyor” diyor…

Bu takım küme düşerse Mehmet Arslan itibarından bir şey kaybetmez, ama Payas büyük imaj kaybına uğrar.

Payasspor küme düşerse “Nerede bu babayiğit Payas sevdalıları” demeyecekler mi?

Türkiye’de insanların yaptığı en kolay iş, yönetenleri eleştirmektir.

Ama eleştirenlere “gel elini taşın altına koy” deseniz, hiç kimse bırakın elini, serçe parmağını bile taşın altına koymaz.

Hayatta önemli olan kimsenin yapmaya cesaret edemediği şeyleri yapabilmek…

Helal olsun sana Mehmet Arslan…

Tek başına takımın bütün yükünü sırtlıyorsun…

Hatay’ın ilçe takımlarının kronik problemi…

Sahipsizlik…

Gidin başka şehirlerin takımlarına bakın, Gaziantep mi dersiniz, Trabzon mu dersiniz, Şanlıurfa mı dersiniz; otelcisi, restorancısı, esnafı, kabzımalı, tuhafiyecisi, ticaret ve sanayi odaları, fayansçısı, tavukçusu, işadamı, sanayicisi, hepsi bir bütün olarak şehrin takımlarına sahip çıkarlar.

Biz de madalyon tersine dönüyor…

Payasspor göz kamaştırıcı başarılar elde edemese de Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, vefakar ve cefakarlığı ile spor dünyasında “mangal yürekli başkanlar” vitrinindeki yerini çoktan aldı.  

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>