ÖZDAĞ’DAN HGC’YE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ partisinin teşkilat çalışmaları ile ilgili temaslarda bulunmak üzere geldiği Hatay’da Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hatay ziyareti kapsamında HGC Hizmet Binası’nda gazetecilerle buluşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve beraberinde bulunan Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Ahmet Bilgin’i HGC Başkan Vekili Mithat Kalaycıoğlu ve HGC Genel Sekreteri İlyas Bayraktar karşıladı.

GELECEK PARTİSİ 600 İLÇEDE ÖRGÜTLENECEK

HGC Toplantı Salonu’nda Gelecek Partisi’nin programını anlatan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Hatay İl Teşkilatı’nın güçlü geldiğini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını belirterek olası bir erken seçime hazır olduklarını ve Eylül ayında gerçekleşecek olan kurultay öncesinde 600 ilçede örgütleneceklerini söyledi.

HATAYSPOR BİR MARKADAIR

HGC Toplantı salonunda gazetecilerle buluşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, TFF 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lige çıkma başarısı gösteren Hatayspor’un bir marka olduğunu ve Türkiye’ye açılan bir yüz olduğunu ifade etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>