DÜĞÜNYURDU SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent halkının talep ve isteklerine kayıtsız kalmadıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Düğünyurdu mahallesinde muhtar Seyfettin Çöloğlu ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Sık sık mahalle buluşmaları adı altında hemşerileri ile bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun’umuzun 45 mahallesini belirli aralıklar ile ziyaret ediyor, kıymetli hemşerilerimiz ile bir araya geliyoruz. Sorunları, talepleri yerinde dinliyor, belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüm buluyoruz. Daha önceki ziyaretimizde düğün yurdu mahallesi sakinlerimizin bizlerden talepleri olmuştu. Onları yerine getirdik.Her daim halkımızın hizmetindeyiz.” dedi.

HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Düğünyurdu mahallesi muhtarı Seyfettin Çöloğlu ve mahalle sakinleri ise,” Başkanımıza daha önceki ziyaretinde çeşme düzenlemesi, kamelya ve asfalt talebinde bulunmuştuk. Sağ olsun Başkanım ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Kısa bir süre sonra isteklerimiz yerine getirildi. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>