Ömür boyu mutluluğa yelken açtılar

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

Bölgemizin sevilen ve saygın ailelerinden Göçmen ve Baştuğ aileleri dünür olmanın mutluluğunu yaşıyor. Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’in kızı Su Göçmen, Baştuğ Ailesinin yakışıklı oğlu Onur Göçmen ile yaşamını birleştirdi. Adana Sheraton Otel’de gerçekleştirilen nikah töreninde Su ve Onur çifti ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler. Genç çift gibi Selda-Zeki Göçmen ve Derya-Yaşar Baştuğ çiftinin de mutlulukları dikkatlerden kaçmadı.

Genç çiftin nikahını Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül kıydı. Nikah şahitliklerini ise Mert Atasever, Demet Çalışkan, Nazife Memili ve Sait Seziş yaptı.

Sade ve muhteşem bir törenle coşkulu alkışlar tufanında birbirlerine karşılıklı olarak ‘evet’ diyen genç çiftin mutluluklarına seçkin konuklar da ortak oldu. Geriye bu güzel günü ölümsüzleştiren fotoğraf kareleri kaldı.

Genç çifti tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun bir yaşam diliyoruz.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>