YENİ HİZMET BİNASI ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI ÜYELERİNE ÇOK YAKIŞTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyelerine, yeni hizmet binalarında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

7 ay gibi sürede tamamlanan Özçelik-İş Sendikası’nın yeni binası, modern ve konforlu yapısıyla dikkat çekiyor.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın hayırlı olsun ziyaretinde, bina hakkında bilgi veren Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, “Hızla büyüyen sendikamıza ve birbirinden kıymetli üyelerimize yakışır bir şekilde tasarladığımız yeni şube binamız, konferans ve toplantı salonundan mescidine, yemekhanesinden otoparkına kadar tüm ihtiyaçlara cevap verir niteliktedir. Bu süreçte bize destek olan ve bu konuda bizi cesaretlendiren başta Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci olmak üzere, sizlere ve herkese teşekkür ediyorum. Yeni binamızın İskenderun’daki üyelerimize, teşkilatımıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>