HGC İLE BATIGÖZ HASTANESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi ile Y.Hatay Gazeteciler Cemiyeti arasında indirim protokolü imzalandı.
Protokol imzalanmasın’da Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, HGC Başkan Yardomcısı Nihat Mazmanoğlu, İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez, Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Kurumsal Pazarlama ve İş Geliştirme Yöneticisi Mehmet Gassaloğlu ve Kurumsal Pazarlama İş Geliştirme Uzmanı İsmail Genç yer aldılar.

Y.Hatay Gazeteciler Cemiyeti ile Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi arasında imzalanan protokol sonrası HGC üyelerine indirim sağlanacağı belirtildi.
HGC Başkanı Temizyürek, HGC Başkan Yardımcısı Nihat Mazmanoğlu, yapılan protokol sonrası memnuniyetlerini dile getirdiler.
Temizyürek, Üyelerimiz ve birinci derece yakınları yaşadıkları sağlık sorunlarının tedavilerinde belirlenen oranda indirimden faydalanabilecekler. Amacımız bu zor süreçte bir nebze de olsa üyelerimize ve ailelerine katkı sunmaktır’’ diye konuştu.

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Kurumsal Pazarlama ve İş Geliştirme Yöneticisi Mehmet Gassaloğlu, ise ‘‘Y.Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ ’üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Yapılan anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>