“BAYRAKÇIOĞLU, SAĞLIK EMEKÇİLERİNİN YANINDA”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu , yeni haftanın ilk mesai gününde Ebeler haftası münasebetiyle Kadın Doğum Servislerine, Doğumhane alanına ve görev başında olan kıymetli Ebeleri, Hastane İdarecileriyle birlikte ziyarette bulunarak Ebeler Haftasını kutladı.
BAYRAKÇIOĞLU: EMEKLERİNİZ İNKAR EDİLEMEZ
Başhekim Vekili Dr Mahmut Bayrakçıoğlu ziyarette günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada, “Sağlık camiasının en önemli parçası olan ebelerimizin gerek koronavirüs sürecinde, gerekse de geriye dönük tüm süreçlerde hepimiz üzerinde emekleri çok büyüktür. Hastane olmayan, sağlık ocağı olmayan en ücra yerleşim birimlerinde canlarını hiçe sayarak, vatandaşların sağlığı için çalışıyorlar. Bu anlamda ebelerin hakları asla inkar edilemez. Görevini namusu bilerek çalışan, ailesinden ve kendisinden ödün veren ancak asla işinden ödün vermeyen tüm ebelerin günlerini kutluyor, daha sağlıklı günlerde bu günü şenlik içinde kutlamayı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Bayrakçıoğlu, bu zor süreçte görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederek servislerden ayrıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>