BAŞKAN SAVAŞ KOZAKLI MAHALLESİ’NDEKİ ASFALTLANAN YOLDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

“HATAY’IMIZI DAHA İLERİYE TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz ilçesine bağlı Kozaklı Mahallesi’ndeki yapımı tamamlanan yolu yerinde inceledi.
“YAYLA YOLLARININ BÜYÜK BİR KISMINDA BETON ASFALT ÇALIŞMALARINI BİTİRMİŞ DURUMDAYIZ”
Yayla yollarının büyük bir kısmının asfaltlandığını belirten Başkan Savaş, “Yedi yıl önce Hatay’ımızın hiçbir köyüne beton asfalt yapılmazken şu anda yayla yollarının büyük bir kısmında beton asfalt çalışmalarını bitirmiş durumdayız. Dağ köylerimize de gücümüz yettiğince beton asfaltımızı yapıyoruz. Kozaklı Mahallesi’ndeki bu yol gerçekten hiçbirimizin kabul etmeyeceği kadar dar bir yoldu. İnsanlar bozuk satıhlarla olan yolu kullanıyorlardı. Bu yolun yapımını yeni bitirdik. Hemşehrilerimize ve misafirlerimize kazasız belasız yolculuklar diliyorum” dedi.
SAVAŞ: ATILACAK ÇOK ADIMIMIZ, GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR
Yol ve altyapı çalışmalarının yanı sıra kırsal kalkınma alanında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Savaş, “Biz insanlarımızın sadece yollarını ve altyapısını yapmıyoruz. Aynı zamanda kırsalda ve köylerde bulunan insanlarımızın gelirlerini arttırmak, dünyaya bakışlarındaki çıtayı yükseltmek ve gelir seviyelerini arttırmak için kırsal kalkınma planı yapıyoruz. Yaptığımız kırsal kalkınma planını faaliyete geçirdik. İnşallah bu yollarda daha güçlü, yeni ve konforlu arabaları göreceğiz. Çünkü kırsal kalkınmayla insanlarımızın refah seviyesi biraz daha yükselecek ve dünyaya gülümseyerek geleceğe de kaygı duymadan bakacaklar. Biz çalıştıkça Hatay’ımızın yüzleri gülmeye ve konforu arttırmaya devam edecek. Ama atılacak çok adımımız, gidecek çok yolumuz var. Hep birlikte koşar adımlarla Hatay’ımızı daha ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>