Yener Eğitim Kurumları’ndan SMA hastası Beyazıt’a destek yayını

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Başarılı çizgisiyle eğitim dünyasında önemli bir yer edinen Yener Eğitim Kurumları, SMA Tip 1 hastası Beyazıt için instagram’dan destek yayınına imza attı. Yaşam mücadelesi veren SMA Tip 1 hastası Beyazıt’a bağış toplanabilmesine katkı amaçlı gerçekleştirilen yayınla SMA ile mücadele sürecinde yaşanan zorluklarla baş etme deneyimleri de paylaşıldı. Yener Eğitim Kurumları’nın Beyazıt’a destek yayını kapsamında, anlamlı çağrıda bulunuldu. İnşallah Beyazıt’ın bu zorlu süreci aşarak hayatı için gerekli bağış miktarı en kısa sürede toplanır.
Açılımı Spinal Musküler Atrofi olan SMA hastalığı, omurilikte bulunan motor sinir hücrelerinin kaybına yol açarak vücutta iki taraflı güçsüzlüğe, kaslarda ilerleyici bir güçsüzlüğe ve kas kaybına yol açıyor. İstemli kasların görev yapamaz hale geldiği bu hastalık, halk arasında ‘gevşek bebek sendromu’ olarak da biliniyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>