WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

<div id="error"><p class="wpdberror"><strong>WordPress veritabanı hatası:</strong> [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]<br /><code>SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_yoast_indexable`</code></p></div>İskenderun Uğur Okulları’na anlamlı ödül - Hatay Metropol

İskenderun Uğur Okulları’na anlamlı ödül

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Uğur Fen ve Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Başkanvekili Kadircan Karakayalı, eğitim camiasında ses getiren başarılı çalışmalarını aldığı ödüllerle taçlandırıyor. 28-29 Temmuz tarihlerinde yapılan ‘İstikrarlı Büyüme İçin Kararlı Liderlik’ Uğur Okulları ve Kursları Kurucular toplantısında Uğur Okulları’nda 10 yıl üzeri İskenderun Uğur Okulları Kurucu Temsilcisi Kadircan Karakayalı’ya, 20 yıl ve üzeri çalışma plaketi İskenderun Uğur Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Atila Karakayalı adına Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ve Semra Yücel tarafından takdim edildi.
Geleceğimiz olan çocuklarımızı hem akademik hem de sosyal açıdan hayata hazırlayan İskenderun Uğur Okulları’nın Başkanvekili Kadircan Karakayalı, eğitim camiasında inanç, azim ve cesaretin sembolü olarak öne çıkıyor.
İskenderun Uğur Fen ve Anadolu Lisesi’nin istikrarlı çizgisini hiç bozmadan bugünlere gelmesinde genç ve özel yetenek Karakayalı’nın çağdaş vizyonunun önemli bir etkisi var. Katıldığı her platformda eğitim dünyasına çağdaş bakış açısıyla öne çıkan Karakayalı, dinamizmini aileden gelen tecrübeyle birleştirerek emin adımlarla ilerliyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>