Hüseyin Gündüz’e veliler ve eğitim camiasından tebrik yağıyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu’na Hüseyin Gündüz’ün müdür olarak atanmasının ardından, bu eğitim yuvasına adeta sihirli değnek değdi. İlk günden itibaren Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu’nda hizmet fırtınası estiren, okul bahçesini ağaçlandıran, sınıfları, okulun zeminini ve duvarlarını modernizasyon çalışmasıyla yenileyen Hüseyin Gündüz’e veliler ve eğitim camiasından tebrik yağıyor. Okula ilk günden itibaren fidan diken, dikilen fidanları kendi elleriyle sulayan Müdür Gündüz, çocuklara doğa sevgisi aşılıyor.
Çocukların ruhları iyileştirmek, geleceğe umutla bakmalarını sağlamak amacıyla okulda süper etkinlikler ve animasyonlar gerçekleştiren Gündüz, son olarak Murat Elmas Çocuk Tiyatrosu ve ekibiyle, Yükseliş Bandosu’nu okulda miniklerle buluşturdu. Kısacası Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu’nda her gün coşku var.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>