ENERJİ, OTOMOTİV, İNŞAAT VE TURİZM ALANLARINDA CİDDİ YATIRIMLARA İMZA ATAN İŞ İNSANI BURAK BİLA, BİLA ŞİRKETLER GRUBU’NUN MARKA DEĞERİNİ GÜÇLENDİRDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

ENERJİ, OTOMOTİV, İNŞAAT VE TURİZM ALANLARINDA CİDDİ YATIRIMLARA İMZA ATAN İŞ İNSANI BURAK BİLA, BİLA ŞİRKETLER GRUBU’NUN MARKA DEĞERİNİ GÜÇLENDİRDİ
BİLA ŞİRKETLER GRUBU, ZOR DÖNEME RAĞMEN BÜYÜME TEMPOSUYLA “YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN ŞİRKETLER GRUBU” ÖDÜLÜNÜ KAZANDI..
BÜYÜK DEPREMİN İKİNCİ GÜNÜNDEN İTİBAREN “BİLA ŞİRKETLER GRUBU” DEPREMZEDELER İÇİN TÜM İMKANLARINI SEFERBER EDEREK KALPLERE DOKUNDU…
Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Bila Şirketler Grubu’nda 4 farklı sektörde yenilikleri ve ilkleri hayata geçiren iş insanı Burak Bila, yeni hedeflere koşarken daha azimle mücadele ederek, yeni başarıların önünü açıyor.
Sağlam adımlarla büyümeye ve otomotiv, inşaat, enerji ve turizm alanlarında yatırım yapmaya devam eden Bila Şirketler Grubu, 2023 gibi zor bir dönemde yüksek büyüme temposuyla değişim ve dönüşüm süreçlerinden alnının akıyla çıkmasını bildi.
İş dünyasında farklı sektörlerde atılımlarını sürdüren Bila Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Burak Bila, cesareti ve vizyonuyla yaptığı işin hakkını veriyor.
Kurucu ve imtiyaz sahipliğini ekonomist Seyhan Tan’ın yaptığı www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu tarafından 2023 yılı “Hatay’a Değer Katanlar Ödülleri” kapsamında dijital mecralar üzerinde yapılan araştırmalar, kamuoyu eğilim yoklamaları ve saha çalışmaları sonucuna göre Bila Şirketler Grubu , “Yılın En İyi Çıkış Yapan Şirketler Grubu” ödülüne layık görüldü.
Bila Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Burak Bila’ya ödülünü www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu imtiyaz sahibi Seyhan Tan takdim etti. İş insanı Bila, aldığı ödüllerin kendisini yeni projeler için motive ettiğini kaydetti.
www.hataymetropol & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu bugüne kadar “Hatay’a Değer Katanlar 2016”, “Hatay’a Değer Katanlar 2018” , “İş Dünyası ve Ekonomi Ödülleri Töreni 2019” ve “Hatay’a Değer Katanlar 2022” organizasyonuna imza atmıştır.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>