HASKARPORT LOJİSTİK YÖNETİM KURULU BAŞKANI UMUT UÇMAZ, İŞ DÜNYASINDA AZİM, ÖZEN VE CESARETLE BAŞARILI HAMLELERİNİ SÜRDÜREREK “YILIN GİRİŞİMCİ İŞ İNSANI” ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

6 ŞUBAT SONRASINDA İŞ İNSANI UMUT UÇMAZ, KARA GÜNLER YAŞAYAN HATAY İÇİN YARDIM SEFERBERLİĞİNE KATILIM GÖSTEREREK, GÖNÜLLERDE VE HAFIZALARDA YER EDİNDİ…

Lojistik alanında bir ekol. Haskarport Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Umut Uçmaz, genç yaşına rağmen hem girişimciliği hem de beyefendiliğiyle adından söz ettiriyor. Azmi ve gayretiyle bulunduğu sektörlerde yeni ve üretken işlere imza attı. Sürekli olarak istihdam ve katma değer üretme peşinde koşuyor, hizmet kalitesini iş dünyasında büyümeye dönüştürüyor.
Ticarete ve iş yaşamına çocukluk çağlarından başlayan iş insanı Umut Uçmaz, ahde vefayı ve ticari itibar kavramlarını çok önemsiyor. Uzun soluklu girişim kararlılığı ve cesaretiyle, faaliyet alanlarında yeni yatırım ataklarını sürdürüyor.
İnsanı seven ve önemseyen duruşu, sürekli çalışmayı şiar edinmiş olması, samimiyeti, iş ve sosyal yaşamda toplum yararına olan konularda gösterdiği çabalar takdire şayan.
Kurucu ve imtiyaz sahipliğini ekonomist Seyhan Tan’ın yaptığı www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu tarafından 2023 yılı “Hatay’a Değer Katanlar Ödülleri” kapsamında dijital mecralar üzerinde yapılan araştırmalar, kamuoyu eğilim yoklamaları ve saha çalışmaları sonucuna göre Haskarport Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Umut Uçmaz, “Yılın Girişimci İş İnsanı” ödülüne layık görüldü.
İş İnsanı Umut Uçmaz’a ödülünü www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu imtiyaz sahibi Seyhan Tan takdim etti. Uçmaz, gurur ve mutluluğunu çalışma arkadaşları ile paylaştı ve yeni dönemde çıtayı daha yükseklere taşıyacaklarını belirtti.
www.hataymetropol & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu bugüne kadar “Hatay’a Değer Katanlar 2016”, “Hatay’a Değer Katanlar 2018” , “İş Dünyası ve Ekonomi Ödülleri Töreni 2019” ve “Hatay’a Değer Katanlar 2022” organizasyonlarına imza atmıştır.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>